Introvert in real life.
Extravert op papier.

De kop achter je copy.

Nice to meet you!

Al van kleins af aan zat ik altijd met mijn neus in een boek. Schreef ik gedichten, dagboeken en korte verhalen. Zocht ik hét perfecte tekstje voor op verjaardags- en kerstkaartjes. Verzamelde ik quotes uit mijn favoriete verhalen.

Vandaag, meer dan 25 jaar later, heb ik van schrijven mijn beroep gemaakt. De goesting om aan de slag te gaan met woorden, taal en verhalen is nog altijd even groot. Met veel enthousiasme creëer ik straffe verhalen die je boodschap glashelder overbrengen en de juiste snaar raken bij je doelgroepen.

Enthousiasme is natuurlijk één ding … Gelukkig kan ik ook rekenen op meer dan 13 jaar ervaring in copywriting en content marketing in verschillende sectoren. Zo mocht ik al meeschrijven aan verhalen over reizen, food trends, software voor horecabedrijven, hernieuwbare energie, retail, gezinspolitiek en topsport. Versatility is my middle name!

Ik vind trouwens bijna niets leuker dan mij helemaal te smijten in een voor mij nog relatief onbekend onderwerp. Het voordeel voor jou? Ik schrijf dan écht vanuit een nieuw en ‘vers’ perspectief je teksten – zoals ik ze voor mezelf zou schrijven, natuurlijk. 😉

Laten we dus gerust eens over je volgend schrijfproject babbelen.

Talk soon!

Karolien

Huur mij in als 'seriewoordenaar'

Copywriting & GHOSTWRITING

Ik schrijf een Nederlandse of Engelse tekst op maat van je bedrijf en doelpubliek.

Content marketing

Ik help je om een duurzame contentstrategie te bepalen en uit te werken.

Eindredactie

Ik lees je bestaande tekst na en maak hem vlotter, doeltreffender en scherper.

CTA

Let's talk!